Wednesday, 12 June 2013

Interviewed by IIUM.FM

Nak cerita benda ni dah lama sebenarnya tapi takde masa yang sangat sesuai untuk update blog kan. So, sementara berpeluang nak cerita ni, aku cerita je lah hehehe.

Pagi tu kelas Research Methodology cancel and I was like "YEAY, HEAVEN" sebab petang tu aku banyak sangat benda nak kena prepare actually, takdelah banyak just a presentation, presentation untuk class American Literature and aku ye ye semua orang dalam class tu nampak and sedar aku tidak menyukai kelas tersebut. Bangun je dari tidur terus prepare for the presentation apa semua. Tiba-tiba ada orang whatsapp

Syuk : Kau busy tak petang ni?
Me : Hmm aku ada presentation lahh. I got class till 5. Kenapa?
Syuk : Ohyeke, aku nak invite kau jadi guest dekat IIUM.FM
Me : Serious lahhhhhhh weh.
Syuk : Aahlah. So, presentation what time?
Me : Hmm kelas tu pukul 320 habis lah.
Syuk : Lepas tu?
Me : Aku ada kelas Political Science, tapi kalau nak skip boleh je. (HAHAHAA)
Syuk : Hahaha. Okay okay, aku invite kau dengan Kak Neen tau.
Me : Yekeeeeeee. Okay okay. Weh jap. In English?
Syuk : Yupp
Me : Wehh, aku mana fluent doo English
Syuk : Tipuuu budan BENL tak fluent. Hahaha
Me : Hmm hmm okay okay.
Syuk : So 330 aku tunggu dekat HS Cafe.
Me : Okay. Hehehe

Oh BTW, Syuk ni DJ IIUM.FM, classmate lama aku kat CFS dulu. And I asked him, what's the topic that we're gonna talk about. He said 'blogger'. T.T

OMG, masa tu aku mana ada blog dah. Aku dah delete kot semua benda and aku siap private kan lagi. So, aku tak tahu lah apa aku nak cakap nanti. hahaha. Nasib baiklah ada point yang sedikit sebanyak di bantu oleh Kak Neen. Oh ye btw, supposedly MiliMilo yang di interview tapi disebabkan she was busy at that time so Syuk asked me to replace MiliMilo.

But yeah. Its still, aku rasa happy bila dapat peluang macam ni, aku mana lah famous kan sampai blog aku ni nak diketengahkan. Hehehe. Yelah sebab blog aku banyak pasal personal life je. Ya Allah rasa malu pun ada jugak dengan Kak Neen sebab dia punya blog banyak beneficial stuffs yanng kita boleh perolehi kan. Hehehe. But thank to Kak Neen jugak sebab banyak jugak lah dia tolong apa yang aku nak cakap nak jawab masa on air tu. Nasib baik dah kenal lama dengan Kak Neen. So, takdelah rasa kekok sangat kan Kak Neen :P

Alhamdulillah everything went very well. This is one of the sweetest memories that I got from IIUM. At least. :) Thanks guys. Thanks Kak Neen, Syuk and Sara. Thanks Allah :)




2 comments:

  1. bestnya. Pengalaman yang berharga kan bila dapat buat sesuatu yang baru ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah. tu yang sanggup ponteng kelas. OMG. -.-'

      Delete