Sunday, 9 June 2013

Year Two. End


Hello assalamualaikum. Malasnya nak bukak laptop nak update blog, hmm sebelum tidur ni bosan bosan guling guling atas katil haaa menyempatkan diri ini nak update something.

Alhamdulillah, friday hari tu dah habis exam dah. Dah lah susah gila paper RM tu, tak tahu lah aku jawab apa tapi sampai situ je kemampuan aku and usaha aku now tawakal sahaja lahh. Hihihi. 

Pejam celik pejam celik dah habis 2tahun, so ada lagi 2tahun nak tempuh. T.T. Lamanyaaaaaaa lagiii. Cane niii. Hahah. 

Takpelah slow slow insyaAllah banyak lagi hikmah tuhan nak bagi, jangan nak sedih je bila tengok kawan kawan lain dah grad (u lain) haha. Kannnn sobss. 

Okay mata dah berat. Goodnight guys :) 

2 comments:

  1. Congratz! Cepatnye habis exam. Kami kat sini tak habes lagi... wuwu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan congrats lagiiiiiiiiii. Kita tak tengok result lagi. So tersangatlah takut ni. HAHAHA. goodluckkk hajar! All the best! :)

      Delete